



Official Number: HJ CheonJu CheonBo Training Center Heavenly USA 2023 - 4

To: Regional President of North America, President of FFWPU USA, Subregional Leaders,

Pastors, and to all Blessed Family Members

From: Cheonshim Won Heavenly North America

Date: March 23, 2023

Title: April Cheonshim Won 7-Day Workshop

I pray that Heavenly Parent's and True Parents' Blessings and Love be with all Providential Nations. Cheon Shim Won Heavenly USA will hold the 4th 'Cheonshim Won Special 7-Day Workshop' from April 2nd to April 8th.

Information regarding the 7-Day Workshop is shown below. We hope that many of you will be able to participate.

---- Information ----

Cheonshim Won 7-Day Special Workshop

April $2^{nd} - 8^{th}$, 2023

1. Who can Participate:

- A. Family Federation Members of Heavenly North America
- B. 18 years or older

2. Location:

A. Cheonshim Won USA (7966 Haven St, Las Vegas, NV 89123)

3. Workshop Fee:

- A. Workshop Fee: \$500
- B. You may pay on the Cheon Shim Won USA website, or you can pay when you arrive.

4. Things to Prepare:

- A. Clothing and Attire:
 - White T-shirt (3 or more)
 - ii. Dust-Free Long Pants (3 or more); no jeans as it creates dust during Chanyang Sessions
 - iii. Bring 3 4 days' worth of clothes
 - iv. Laundry & Dryer Machine Available

B. Other Items:

- i. Cheon Seong Gyeong (for HDH)
- ii. Notebook and writing utensil
- iii. Toiletries, towels, water bottle, and necessary medication (this is a Drug-Free, Smoke-Free facility).

5. General Schedule:

5:30 - 6:00 AM	Wake Up	(30min)
6:00 - 8:00 AM	CSW Prayer Devotion	(2hr)
8:00 - 9:00 AM	Breakfast	(1hr)
9:00 - 9:30 AM	ChanYang Session	(30min)
9:30 - 10:00 AM	Prayer	(30min)
10:00 - 12:30	Morning Lectures	2 Lectures
12:30 - 1:30 PM	Lunch	(1hr)
1:30 - 3:00 PM	Original Mind (free) Time	(1hr 30min)
3:00 - 5:30 PM	Afternoon Lectures	2 Lecture
5:30 - 7:00 PM	Dinner	(1hr 30min)
7:00 - 7:30 PM	Chanyang Session	(30 min)
7:30 - 8:00 PM	Prayer	(30min)
8:00 - 9:00 PM	Evening Devotion	(1hr)
9:00 - 10:00 PM	Quiet Time	(1hr)
10:00 - 11:00 PM	Wash-up	(1hr)
11:00 PM	Lights Out	

6. Workshop Registration:

- A. April CSW 7-Day Workshop
 - i. REGISTRATION OPEN!
 - ii. Registration Closes: March 29th
- B. You can Register at Cheonshim Won USA Official Website

7. Flight Information:

- A. April CSW 7-Day Workshop
 - i. Arrival Flight: April 2nd before 3pm
- ii. Return Flight: April 8th after 1pm
- B. Pick up Location:
 - i. Pick up location at McCarran Rental Car. There is a free shuttle bus that routes

- between the Harry Reid Int Airport and McCarran Rental Car. Please follow these instructions to reach **McCarran Rental Car**.
- ii. Blue and white Rent-A-Car Center shuttle buses transport customers on the short, three-mile trip from the terminal. Wait times and travel times to the center may vary based on traffic conditions, construction activity or special events.

Terminal 1 Shuttle Pickup

From Baggage Claim, follow signs to Ground Transportation on Level 1. Proceed to the Rental Car Shuttle stop located outside doors 10 and 11.

Terminal 3 Shuttle Pickup

Follow signs to Ground Transportation from Baggage Claim on Level Zero. Proceed to the Rental Car Shuttle stops located outside doors 51-54 on the west end of the building and doors 55-58 on the east end.

8. CONTACT:

A. Coordinator: Willus NamowiczB. Phone: + 1-510-760-9862

C. Email: register@cheonshimwon.org

D. Website: cheonshimwon.org

Sincerely,

President Rev. Ki Hoon Kim

HJ CheonJu CheonBo Training Center Heavenly USA